Fredag

Tjena, klockan börjar närma sig halv tre och jag börjar känna mig jävligt trött. Det ska bli förbannat skönt att sova ifall jag ska vara riktigt ärlig.

Dagen har varit så lugn som den bara kan bli, träffat min kära vän glenn idag. Vi har knappt gjort någonting, men ibland är ju det också skönt (Ja, jag tar det lugnt jävligt ofta) Jag är en sådan person, gillar att ta det lugnt, är fan rätt bra på det.

Skulle det finnas ett yrke i världen som bestod av att ta det lugnt så skulle jag nog vara så jävla högt uppsatt som det bara går. Typ vd eller något liknande. Vilken jävla idé! Haha det är nog något jag ska försöka satsa på, för jag satt och tänkte lite idag. Vad fan vill jag jobba med när jag blir äldre? Jag har absolut ingen aning, kanske skulle vara bra att ha något yrke i baktanken. Var lite inne på att bli målare men det verkar inte behövas lika många målare som för några år sedan. Så jag har faktiskt inte en jävla aning.


Jorå hur har skolan varit idag då? Jo tack den har varit lika jävlig som alla andra dagar. Multimedia på morgonen, håller på att utveckla ett spel i flash, och flash är ett program som jag hellre har i papperskorgen än på skrivbordet. Efter det åt vi en god måltid på kungsgatan kebab som smakade bra. Drog därefter till Busfabriken för att ha idrott. Jag var väldigt skeptisk för att ha idrott på ett ställe där barn i 9års åldern leker men tro mig, det blev väldigt jobbigt. Springa runt, klättra, skutta runt. Jorå trött blev man.



Fick lust att se en film så här på kvällskvisten så jag tankade ner felon, och fyfan skalla mig vad bra den var. Jag brukar oftast inte gilla så många amerikanska/engelska filmer, jag vet inte varför. Jag har en tendens att bara sitta och glo på svenska filmer. Men den var helt klart sevärd!




Allt för idag. Hörs snart! / A

Torsdag

Äntligen börjar denna tråkiga jävla veckan gå emot sitt slut, så jävla trött på skolan. Samma jävla sak varje dag, gå dit, glo i väggen, sen vipps så var dagen slut. Usch, nu i efterhand hade jag fan velat att gå till exempel samhäll, får man ju iallafall lära sig intressanta saker, men sen måste man ju läsa på campus ett x antal år efter gymnasiet och det är jag inte ett dugg jävla sugen på. Sure, samhäll har garanterat mer plugg än IT/media (som är den linje jag läser atm) men då kan man ju iallafall känna sig stolt när man har slitit i tre år.

Jahopp vad har hänt denna vecka då? Jo, onsdagen var så jävla händelsefattig dag så den är inte ens värd att skriva upp. Torsdagen då? Helt ok trots allt. Foto på morgonen då vi fick fota rökbilder, tro mig, mina bilder blev så jävla fula så jag vet inte ens vad jag ska skriva. Men jag skickade iallfall in två bilder som var kravet för G för denna uppgift, känns ju stabilt. Torsdag vilket innebär träning as usal. Fast istället för fotboll så tränade vi klättring, och fyfan vad svårt det var. Vill inte påstå att jag var duktig på det, men helt ok var det ändå.


Vill även passa på att tacka Sofia för att hon gjorde en fin header till mig, stort tack!


Hahah droppar även en bild. Galet trött och satans snygg frilla, vad mer begär man?

Simma lugnt era jävla fläskpandor


Still tisdag, k bry hej

Ny banner osv, k bry hej osv

Tisdag

Äntligen var de två värsta jävla dagarna avklarade. Måndag och tisdag.. fyfan de dagar jag hatar mest av allt. Det är så jävla aptråkiga så det finns fan inte. Sen att man kom på att man hade tandläkartid imorse gjorde fan inte dagen bättre, jag hatar verkligen att gå till tandläkaren. Lagade ett hål i tanden och jag har så jävla ont i tanden just nu. Dagen avslutades iallafall med boxning med laget, vilket är väldigt roligt och jobbigt.

Lika roligt var det dock inte att kolla på vågen.. visade 99.7kg. För ett år sedan vägde jag ungefär 90kg. Visserligen så har jag aldrig varit såhär stark, och min kondition är så himla mycket bättre än förra försäsongen. Och ifall jag jämför mina armar emot förra försäsongen så har det verkligen hänt mycket. Magen känner jag också att jag har blivit lite starkare i.  Sen känner jag skillnad när jag ser mig själv i spegeln etc, ser fräshare ut och möjligtvis smalare runt magen. Men men..hade hoppats på att jag kanske vägde runt 92/93kg.


Nae nu har jag klagat tillräckligt för idag

Avslutar med en bild ifrån sommras:


Måndag

Usch så jävla tråkig dag, min uppsats på svenskan gick skitdåligt. Uppsats om hjältar och man skulle jämföra två olika hjältar med den hjälten du hade i din bok. Min handlade om en snubbe som hette Jonas Eckel. Inte någon hjälte direkt. Hade visserligen bara läst 10 sidor av boken så, men av de 10 sidorna så märkte jag aldrig att han var någon hjälte, så det fick bli att improvisera lite.

När fan ska min blogg bli stor? detta börjar fan bli halvdött, har ju cirka 10 trogna fans som läser den för att jag tvingar dem att göra det. Aldrig någon som kommenterar, kan ju till viss del hålla med om att detta är garanterat en av de tråkigaste bloggarna i hela sverige. Ge gärna kritik på vad jag kan ändra för att det ska bli en så rolig blogg som möjligt. Var inte rädd för att kommentera, jag bitts inte. (Bara när jag äter) Fick vi med ett roligt skämt också. Kan det bli bättre sådär på en tråkig jävla måndag kväll.

http://fnizzandreas.blogg.se 

Nae men helt seriöst, det skulle vara rätt så kul ifall bloggen blev en gnutta större. Är faktiskt rätt så intressant att läsa andras bloggar. Kan faktiskt vara lite småskojj att läsa vad andra gör på fritiden osv.

Allt för mig, ses, hörs och syns!

Söndag

Tjena hejsan alla coola katter. Hoppas det är bra med er, med mig är det suveränt!

Helgen har varit så jävla lugn den bara kan bli, har varit hemma och bara varit så jävla asocial man kan vara, kanske inte det roligaste men ack så skönt det har varit, och nej.. jag är en väldigt social och glad kille. Men ibland är det faktiskt skönt att bara ta det lugnt hemma.

Träning idag, jävligt jobbigt men det är så himla skönt. Har faktiskt tänkt skriva upp lite hur det går på träningarna osv.
Idag gick det faktiskt bra, har faktiskt aldrig varit i sån här fin form. Känner mig starkare och explosivare än någonsin. Känns bra nu, och jag måste även tilläga att det är så jävla kul att komma och träna för i vårat lag är samanhållningen så himla bra, vi är fortfarande unga och jag tror vi kommer bli ett väldigt bra lag!

Skola imorrn, urk! Engelska B och Svenska B, inga höjdar ämnen direkt. Men det löser sig!

Allt så länge, hörs inom en snar framtid! Pösss

Torsdag

Tjena hejsan allihopa!

Tänkte att jag skulle langa upp några bilder ifrån studion idag!

Hörs senare! / Ante











Onsdag

Gokväll alla! Hoppas det är gött med er osv!

idag slutade jag 11.00, det var riktigt skönt. Hade planerat att sova några timmar idag också men så blev det inte, FYY. Ska strax gå och lägga mig så jag får sova en timme längre idag iallafall.

I skolan hände det inget speciellt, började med radio program. Sen så redovisade jag min praktik. Det var easymode.

Sen så träffade man josefin på bussen imorse! Det var riktigt kul för har knappt träffat henne på 1 år så, det var mycket trevlans.

Det var min dag på ett ungefär, seg dag får ett segt inlägg! Can´t be better liksom.


Take care (:


Tisdag [bild]




En bild ifrån sommras, just nu får ni gärna ge mig sommar. Börjar fan bli trött på blasket.

Därför slår vi på hårt och lägger upp en bild ifrån sommras, hörs era jävla båtar

Tisdag

Tjena alla! Satt precis och tänkte på en sak..

jag kollade igenom blondinbellas blogg, och nej jag har inget emot henne. Gillade henne inte förr men nu på senare tiden så tycker jag fan hon inte är så himla farlig ändå. Men det är inte det jag vill få ut av skiten..

Grejjen är den att hur fan hon blev så känd? Hon har fan fått ett eget klädmärke, allt för en blogg? Vad fan var det jag missat liksom? Jag skulle fan vilja vara likadan, få pengar för att skriva en blogg. Men hur lyckades hon!? Det är ju ett stort jävla frågetecken, sjukt grannt iallafall.

Så där roligt har jag på min framtid, jag sitter och filosoferar om hur fan blondinbella blev känd, tagga ner andreas!

Jahopp vad händer denna vecka då! Imorrn är det slappt, slutar 11 sen skulle det vara gött med lite gym efter skolan men jag är så jävla trött sen boxningen så det tror jag nog jag skippar! Torsdag är väll tråkig som vanligt, träning visserligen.. kan bli rätt OK! Kanske att jag ska fixa biljetter till stand up comedy denna vecka. Lika bra att vara ute i tid, tror de var i april så.


Allt sålänge! Pösssssssssss

Måndag

Tjena alla trattar! Som jag sa igår..ska bli seriösare med bloggandet! Har hållt 2 dagar nu. Sweet!

Skolan idag var inte så tråkig ändå, gick rätt fort faktiskt. Fick skriva en krönikan på svenskan och jag blev klar med uppgiften. Bra jobbat Andreas din jävla motorcross abdulla! Jag valde att skriva om dagens teknik jämfört med tekniken vi hade för cirka 20 år sedan. Rätt ok!

Måndag som sagt, vilket betyder vila! Kändes fan som om man behövde det. Känner mig rätt sliten, körde för många pass förra veckan tror jag.

Imorrn är det skola som vanligt, och för en gång skull så ska det fan bli lite små trevligt. Ska göra klart våran film i rörlig bild, och har en känsla av att den kommer bli rätt bra. Det är lunkert det roligaste i skolan, att göra film. Riktigt trevligt, kanske inte att redigera men att spela in.

På kvällen är det boxersice med laget, har känslan av att det kommer bli jobbigt. Men det är bara en timme så det klarar man.

Har fan inget mer vettigt att skriva här, vi hörs! /Andreas


Söndag

Im back in business era räknyllen! Hoppas det är bra med er, med mig är det kalas osv.

har inte bloggat på ett tag, ska försöka bli lite aktivare, jag vet att jag sagt det varje gång men denna gång menar jag det (?)

Hur som helst, det går bra för united också, vinst med 3-0 emot tratt Chelsea förra veckan och igår vann de emot Wigan med 1-0. Målet gjort i 90onde minuten men bättre sent än aldrig.. såklart är det Berbatov av alla också. Har sagt det förut och jag säger det igen, det var en bra investering trots att inte löper mest av alla. men Tevez är fortfarande min favorit i anfallet och jag tycker det är synd att han är på väg bort ifrån United. Vi får se hur det blir, hoppas han stannar iallafall.

Alltransport cup igår, 2 förluster och en lika. Sista matchen spelade vi riktigt bra..är dock inte ett dugg nöjd över min egna insats, det finns mycket att förbättra.

Sen är det skola imorrn, ingen höjdare. Känner mig så himla omotiverad. Ligger efter i flera ämnen och det är absolut inte bra. Vet att jag kan ifall jag bara vill, men som sagt.. ingen motivation. Man skulle kunna säga att det är så mycket saker man skulle behöva jobba upp så det blir lätt att man skjuter upp det.

Fredag/Lördag

Tjena!

Länge sedan man skrev, ber om ursäkt för det. Mitt vinterlov har varit väldigt skönt och bra, mest suttit hemma och varit med kompisar. Men det är ju alltid trevligt. Julen och nyår har också varit bra!

Läste att Zoran Tosic och Adem Ljajic är klara för united. Känns riktigt kul! Tosic ansluter till laget direkt nu i Januari och Adem efter att säsongen är slut, bägge kommer senast ifrån Partizan Belgrad.

Det var allt sålänge, hörs inom en snar framtid :) Simma lugnt

/ A

RSS 2.0