Lördag

Hejsan allihop, dags att skriva några rader. Blir väll inget vettigt som vanligt.



Träning idag, gick väll ingen vidare. Känns som om man börjar lessna lite, men det går i perioder. Ibland är det underbart och ibland är det skit. Thats life

Och 0-0 mot Aston Villa idag, fan inte mycket att hänga i granen. Ända positiva var väll att liverpool och chelsea tappade poäng. Fint att arsenal torskade med 3-0 mot city också. Kalas

usch helgen är snart schlut, sen praktik på måndag. Blir det att gå upp tidigt igen, damn jag orkar inte. Dagens i-landsproblem.

Sen fyller man ju 17 balljor nästa vecka också, trevligt trevligt. Hoppas jag blir sjuk för jag tror jag är påväg att bli det, jaja time will tell ifall jag är det eller inte.

Bjuder även på en fin låt!





Allt sålänge! Simma lugnt

Torsdag

Damn, typ en vecka sedan man skrev. Nästan så man bryr sig

har ju som sagt praktik, är rätt nice emellan åt, ibland är det ett rent helvete, speciellt på morgonen. Men det är ju snart helg så. Ska bli riktigt fint faktiskt.

Idag gjorde jag en jävla låda, blev svinful. Suger på att skruva gör jag också, damn vad fan kommer det bli av mig när jag blir stor? Inte fan kommer jag bli en hantverkare iallafall.

Simma lugnt så hörs vi väll förhoppningsvis snart igen jävla kryddface

/a

Torsdag

Rolig dag imorgon. Först tandläkaren (<3) sen omprov och sen senare gymmet.

Men fyfan vad drygt att gå till tandläkaren, inte direkt mitt favoritställe om man säger så, har spenderat alldeles många timmar där känns det som. Usch

Sen omprov.. Har faktiskt pluggat lite och känner mig relativt säker på't.

Aja allt sålänge. Simma lugnt / A




=D

Tjena alla jävla paddor. idag började boxningen på allvar och det var sinnesjukt jobbigt =D men så jävla underbart efteråt. Fick även gymkort av laget, riktigt gött. Kan man dra något pass då och då! Känns fint.

Gym imorrn är det planerat, sen ska jag snacka med chefen på min morsas jobb om praktiken osv.


Bjuder på en låt innan det blir slagg1!

Hörs /Antemannen


=|

Fyfan vad less jag är på skiten, lär mig inte ett smack i skolan och maten smakar fan kloak. Ända anledningen att jag går kvar är fan att få ta studenten, sen vad som händer efter lär vara lika pissigt som nu. Den dagen den sorgen


Och glöm aldrig: Det finns bara en bra sak med måndagar, det är att det är jävligt långt kvar tills nästa måndag!

Hörs /A



=|

2-1 mot arsenal var inte mycket att hänga i julgranen. Hörs /Andreas

Onsdag

Skön dag idag, slutade tidigt som fan så jag drog hem och slaggade nån timme. Var vääääldigt skönt.


Match ikväll! United mot Celtic i CL.

Senast vann United med 3-0 och hoppas på ungefär samma resultat idag. United tar iallafall 3 pinnar trots VDS, Brown och Neville borta.

Såhär tycker jag laget ska se ut ikväll:

                 Kuszczak
Rafael-Ferdinand-Vidic-Evra
Ronaldo-Fletcher-Anderson-Park
                Tevez-Berbatov


Detta är en lagupställing jag skulle vilja se ikväll, men eftersom jag är rätt dålig på att sätta upp laguppställningar så blir det ju aldrig som jag säger. Skulle eventuellet sätta Evans istället för antingen Ferdinand eller Vidic. Har sett honom spela en match och då var han väldigt väldigt duktig. Sen är det ju ett frågetecken vem som ska stå i kvällens match. Kuszczak eller Foster. Ser helst att Kuszczak startar, men gör mig absolut inget ifall Foster startar heller. Park får chansen istället för Nani ikväll om du frågar mig.

COMMON UNITED!


Taggar med denna låt:



/pyss aNdReAzZz

<3

Fuck Peter Kenyon and Abramovich
Fuck you Mourinho you son of a bitch
Fuck Kevin Keegan and fuck Franny Lee
Fuck Steve Macmanaman fuck Man City
Fuck Arsène Wenger and fuck Arsenal too
Fuck all the Cockneys we fucking hate you
Fuck Everton and fuck you Liverpool
Fuck all you Scousers couse Manchester rule



Lördag

Hejsan hejsan!

Lördag idag, har varit väldigt slapp men det har bara varit skönt.

Har kollat på United - Hull idag. United spelade oerhört bra i första halvlek med målchanser i stort sett hela tiden. Tycker dock det var rätt dåligt av dem att tappa en 4-1 ledning till 4-3 med 10 minuter kvar av matchen, visserligen var det 2 skitmål i andra som ändrade hela matchbilden. Men that´s life.

Bäst på plan om du frågar mig var Nani och Anderson, båda spelade riktigt bra. Riktigt roligt att se. Tyvärr blev Nani utbytt.


Nu hade jag tänkt att se lite film! ha det bra alla sötisar. Och ett sista ord innan jag sätter stopp..



Alkohol är överskattat. Puss

Fredag

Tjena gott folk, ska försöka skriva så tydlikt som möjligt! Idag var det lite party med mycket trevligt folk. Var en lyckad kväll må jag säga. Tack Horsehead för en kalasfest!

 Och imorgon är det United - Hull också :D så jävla trevligt! Hull har haft en väldigt lyckad start på Premier League, men kommer tyvärr inte att fixa 3 pinnar mot United.

Om jag får bestämma så kommer laguppställingen se ut såhär:

               Van der Saar
Rafael-Vidic-Ferdinand-Evra
Ronaldo-Anderson-Fletcher-Nani
                 Rooney-Tevez

Rafael har imponerat stort och fick starta senaste matcen, han gjorde inga misstag och får fortsätta som högerback. Sen har vi ju Scholes och Carrick borta, men jag är inte ett dugg orolig. Rooney och Tévez startar därför att de bägge är två av världens absolut bästa forwards och enligt mig är det självklart att de bägge startar. Berbatov får tyvärr nöta bänken denna match också men är absolut en het kandidat bli inbytt. Får United ett baklänges mål rätt sent in i matchen (vilket jag inte tror) så är Berbatov mannen som ska frälsa United. Han vet absolut hur man gör mål och om du frågar mig så är han ändå värd sina 30 miljoner som vi betalade honom för just på grund hur giftig han är framför mål och hans fina spelsinne.

 Mitt tips blir 3-1 till United. Tevez gör ett, Ferdinand nickar in en balja och Ronaldo får stänka in en fin rökare!

Jaja allt jag hade att säga från nu. Bjuder på en underbar bild från ikväll/inatt. / Puss Andreas




RSS 2.0