Sämsta fredagen på väldigt länge.

Fyfan vilken dålig dag. Morgonen började helt OK med lite multimedia, gick ganska fort och det var skönt att börja dagen med mjukstart. Sen börjar allt det dåliga.. På lunchen åt jag världens vidrigaste hambugare på mc donalds. Smakade inte bra. Sen idrott, och jag känner mig skit pigg. Men efter 10 minuter känner jag att mina ben verker som fan. Känner att jag knappt kan gå. Så då snackar jag med min gympalärare och han tror att jag har fått en benhinneinflammation. Så imorgon ska jag åka in och kolla på nya löparskor för det kan vara en av anledningarna till varför jag har fått problem med benen. Det kan även bero på ifall jag har löpt på många olika typer av underlag, vilket jag också har. Så det blir förmodligen lite lättare träning för min del på söndag. För vi har säsongens första försäsongsmatch nästa vecka och det vill jag ABSOLUT inte missa!

Men allt det jävliga slutar inte där, under idrottslektionen känner jag även hur jävla ont jag har i halsen, känner senare att jag får huvudvärk och senare när jag kommer hem så har man fått feber som grädde på moset. Fyfan

Vill även passa på att ge creds till Joel för en bra idrottslektion i övrigt.

Allt för mig sålänge, ville bara att ni skulle ta del av min jävliga dag!



Akon - I'm so paid

Sportlov osv osv osv

Vilken comeback. Bara glider in och droppar ett meningslöst inlägg som vanligt, kan det bli bättre? svar nej

Mitt lov summeras ganska enkelt:

Måndag: Inte gjort ett smack
Tisdag: Träna
Onsdag: Träna
Torsdag: Träna
Fredag: Träffade figge ett tag
Lördag: Tråka
Söndag: Träna

Tråkigt lov? svar ja

Har varit ett riktigt tråkigt lov, men vääldigt skönt. Slappt som fan. Visserligen har det varit jävligt jobbiga träningar, så de dagarna man har träningsfritt så är det faktiskt skönt att inte göra något utan bara ta det lugnt. Har faktiskt blivit en hel del OC. Missade säsong 4 när det gick på tv så jag har suttit och nött det under lovet. Inte lika bra som säsong 1&2 men men. Tycker alla serier spårar ur efter 2 säsonger så.

Idag så har jag iallafall gått i skolan, lika jävligt som vanligt. Efter skolan blev det en fika med Emil, Pontus och Jocke. Riktigt soft. Efter det bar det av att kolla lägenhet med morsan, var en riktigt fin lägenhet faktiskt. (Och för alla jävla flaskhalsar som inte visste så ska jag flytta) Vi får se hur det blir med den lägenheten. Jag gillade den hur som helst.

Hopp, skola imorgon igen. Jävlar vad tråkigt, sen på kvällen är det träning. Sista boxningen faktiskt, ska bli lite tråkigt för det har varit ganska roligt!

Menmen, nu ska jag sova. Ni får ha det såbra era jävla styltbrallor.




Helg

Skalla mig så skönt det är med helg och framför allt lov! Riktigt skönt, har kännts som en evighet men nu så är skiten slut... i en vecka iallfall, men man får vara tacksam!

Torsdag: Händelsefattig dag, fick dock 3/4 rätt på mitt matteförhör.. visserligen så kollade jag på Lukas på första talet, det andra sa lukas hur jag skulle skriva och det sista sa min lärare hur jag skulle göra. Snacka om seriöst förhör när läraren går och säger hur jag ska göra. Kvällen var det träning, myyyycket roligt

Fredag: Skön skoldag, multimedia på morgonen. Fick inte så mycket gjort faktiskt, det är som vanligt dvs. Sen så spelade vi bowling på idrotten, gick rätt bra för min del. 484 poäng på 4 serier.


Så har mina två dagar sett ut, börjar bli så jävla trött på att allting. Mitt liv är så jävla händelsefattigt. Ända jag gör är att gå i skolan, träna och sitta och häcka framför datorn. När man läser alla andras bloggar så verkar de alltid vara något kul, men i min blogg så klagar jag bara! Men idag ska jag fan ta något positivt..

Tack finnanskrisen och tack Roman för att du la dina pengar på skit. Tycker ni själva det är värt att sparka en tränare och gå back 90 miljoner på det?




Hörs /Andreas

Onsdag

Snart är det lov, det är bara det som snurrar i skallen känns det som, men så kom jag och tänka på hur mycket jag ligger efter med i skolan. Blir bara irriterad på mig själv för jag har absolut ingen motivation och ingen ork. Skolan är inte längre prio ett. Någon som har tips på hur jag ska orka fixa detta?

Jag vet att jag alltid klagar på skolan, men detta börjar fan spåra ur. När man var mindre trodde man att jobben växte på träd så det spelar ju ingen roll? men sen inser man att det inte alls är så lätt som man hela tiden trott. Det är det jag är mest orolig över.

Jahopp, ledig idag. Alldelles jävla underbart. Väcktes klockan 8 av Josefin, men det gjorde mig inte så mycket, somnade om igen och sen dess har jag inte gjort ett jävla skit, men sen blev det iallfall löpning med Laget. Gick jävligt segt för min del idag, var verkligen trött sen boxningen igår. Men det kommer ny chans imorrn då det är träning igen, riktigt roligt! Men annars löpte alla andra i laget på jävligt bra. Kul att se, kommer bli riktigt bra.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag sätter punkt för idag och bjuder på en go låt. Hare fint






Tisdag

Fan vad skönt, måndag och tisdag är slut! Och imorgon är man ledig! Just nu mår jag som en jävla kung!

Skolan var oerhört seg, visserligen ingen lärare på morgonen så det blev ju rätt slappt. Sen rörlig bild på eftermiddagen. Dåligt roligt att få se allt man låg efter i, tippar på att jag hade cirka tre uppgifter i Rörlig bild och 7 i Foto. Ruggigt fint.

Jahopp vad ska man göra när man är ledig imorgon då? Jo jag ska sova så jävla länge så jag inte ens kan blinka med ögonen, har varit så jävla trött idag så. Har varit så jävla trött så jag tvingat i mig kaffe. Sen blir det väll jävligt lugnt på dagen, ska nog se en dokumentär som heter "MIO". (Tipstack till min kollega Andreas "Abe" Engström som rekomenderade mig till att se den, tur att du alltid finns till hands ditt jävla baugett tryne! <3) Sen på kvällen är det löpning. Blir kalas bra!

Fan hur är det annars då Andreas? Jorå för fan jag lever, trött på det mesta. Skolan är inte mycket att hänga i granen, sen börjar jag tröttna på min bekantskapskrets. Men det är sånt som kommer och går. Klart jag gillar dem, men ibland tröttnar man på varandra. Sånt som händer, men om jag själv fick välja så skulle jag jätte gärna vilja känna lite nytt folk. Skulle vara riktigt trevligt.

Allt för mig, här nedan har ni trailern till den dokumentären jag hade tänkt att se imorgon!


Måndag

Fyfan vad jag hatar måndagar, det är nog en av de tråkiaste jävla dagarna. Visserligen ingen träning idag, fakiskt lite små skönt. Men imorgon blir det boxning igen!

jahopp, engelska och svenska stod på schemat idag, fy helvete. Engelskan var dåligt seg fast svenskan var inte så farlig ändå. Vi fick välja mellan olika ämnen och så skulle vi argumentera och eftersom jag ÄLSKAR att snacka så var det faktiskt ganska kul att få sitta och tjafsa med ida och verkligen bevisa att mina argument var mycket bättre än hennes..

Tisdag imorrn, grupparbete på morgonen. Feting nice för då kan man be Ida att hon gör klart allt. Så kan man typ ligga och sova, blir riktigt skönt. Sen lite rörlig bild på efter middagen, helt OK!

Glöm aldrig: Det finns bara en bra sak med måndagar.. och det är att det är jävligt långt kvar tills nästa måndag. Avslutar inlägget med ett väldigt klokt citat.



Hörs era jävla pösmunkar!

Lördag/Söndag

Usch, nu är det typ söndag, fyfan vad helgerna går fort. Tur att det är en vecka kvar innan lov bara.

I Fredags så var det skola till klockan 3, senare på kvällen så träffade jag Amy, Malin och Johan. Var riktigt kul faktisk, vi spelade bland annat spel. Synd att Amy och Malin är så jävla bra på att fuska..Johan och jag vann ändå, vi behöver inte fuska för att vinna.



Lördagen har varit så jävla pisstråkig så jag saknar ord. Suttit och häckat framför den här jävla dumburken. Fyfan så jävla illa. Imorrn blir det iallafall träning, fan vad gött. Och så fyller även mamma år imorgon. Grattis världens bästa mamma!

Bara för att vara snäll: http://rchristina.blogg.se

Simma lugnt era jävla flygplansfaces

Torsdag

Hej, soft dag idag! Foto på morgonen, helt OK! Matematik på eftermiddagen, vi hade prov i matte B, gick stört bra, svarade på 2 uppgifter utav 28 och jag tror bägge mina var fel. Riktigt bra kämpat andreas..

Tommy smsade mig idag och sa att träningen var inställd, skapligt jävla trist för var galet träningsugen. Men så istället har jag suttit hemma och ruttnat, usch

Imorrn är det fredag, skjut mig i nyllet vad skönt. Hörs igen då för pallar inte skriva mer om min händelsefattiga dag. Bjuder på 2 bilder som vi drog imorse. Peace out räckbaugetter!






Tisdag

Snälla, ge mig lov eller något? Orkar fan inte mer, skolan är ta mig fan skit. Okej, man ska vara tacksam över att gå i skolan men jag kan fan inte vara det, känner ingen glädje att gå dit, lär mig inget som jag känner att jag kommer ha andvändning av i framtiden osv. Jag har valt helt fel linje.

Skolan var seg idag, var inte på humör på eftermiddagen heller så då blir det ju extra jävligt. Träningen gick skrämmande dåligt. Kände mig så himla missnöjd så jag styrketränade lite extra förut. Sen vräkte jag i mig två ägg, en tallrik keso med äpple, 3 mackor som var typ fiberbröd och en liter vatten. Smakade fint som fan.

Nae nu ska jag däcka i sängen och bara glömma denna tråkiga jävla dag. Hörs snart igen Aristocats!



Bjuder på en låt som jag har fått på hjärnan desutom!

Måndag

Tjenahejsan alla sköningar. Har inte orkat dra en update på hela helgen. Men nu är det fan dags!

Helgen var lugn, lördagen var jag ensam hemma så jag kände att jag inte orkade göra något. Var bara hemma och tog det lugnt. Blev en hel del dator kan man väll iallafall säga. Lat som jag är så drog jag även till pizzerian också, käkade världens godaste kycklingsallad. Satan så gott det var. Senare på kvällen kollade jag på en film också, rocknrolla hete den, helt ok faktiskt. Har faktiskt inte sett klart hela än, blir nog att kolla klart den någon gång under veckan.

Söndagen så kom Glenn förbi innan våran träning, vi tog det cool lugnt ochbara gjorde ingenting. Sen joggade vi ner till träningen, och jag måste säga att det var en stört rolig träning faktiskt, gick väldigt bra för min del. Det kändes riktigt skönt.

Idag var det skola, usch fy och blä! Engelska och svenska stod på schemat. Inga favoriter direkt. Saken blev inte ett dugg bättre att vi hade läxförhör i engelskan heller. Var typ som glosor kan man säga, fick iallfall VG utan att ha tränat, lite lotto eftersom engelska inte brukar vara min starka sida.

Jahopp vad gjorde jag sen, joo jag styrketränade lite när jag kom hem ifrån skolan. Gick satans bra. Till kvällen så blir det att se RAW på tv, nytt stand up program, ska bli lattjo.

Allt så länge, hörs imorrn! /A




RSS 2.0