Torsdag

FYFAN säger jag bara, livet är så jävla perfekt just nu. Den 3dje wallander filmen är släppt på piratebay och den ska ses ikväll.



För dem som inte vet så är jag ett stort fan av svenska krimmfilmer. Beck, wallander, Irene huss aa you name it.

Kan dock hålla med om att de är lite halvt B ifall man jämför tex amerikanska action rullar och någon svensk amatörinspelad skitfilm. De filmerna som spelas in i usa osv är ju aningen mer bekostade än svenska.

Men sån är jag =D

Andreas är klad hest.


Drar en update efter att jag sett filmen. Kan bli imorgon eller någe.

Funderar även på ifall man ska se denna:






Simma lugnt :-D

Onsdag

tja alla björnar. Klockan är halv 2 och jag är uttråkad och funderar på att sova. Har ändå ingen brådska att vakna imorgon för har faktiskt inget planerat mer än att micke och jag ska dra in till city gross. Det är en trevlig affär tycker jag fnizz.

Idag när satt inne på ansiktsboken dvs facebook så hade en ball människa postat en låt i sin status och jag fick såklart för mig att lyssna på den, och jag tyckte den var trevlig så jag sitter faktiskt och lyssnar på den nu, jättetrevligt.

På tala om ingenting så har min dag varit kalas. Har badat med micke, tränat fotboll och sett film med amymus och btb-björta.

Hur har eran dag varit då snyggisar? =D


Här bjuder jag på en låt som spelas just nu!

Hare hej!








Tisdag/Onsdag

Ja, det har alltså gått 30 minuter av den nya dagen onsdag. Då passar jag på att komma på en fyndig rubrik.

Tisdagen började väldigt tidigt nämligen klockan 10, då gick jag upp för vi började köra lite mer saker till lägenheten.

Det känns tråkigt att behöva flytta ifrån eftersom alla coolingar ifrån krokek bor i krokek så nu bor vi inte lika nära varann. Men som jag har sagt. Ni får fylle slagga hos mig...ifall ni listar ut hur många bakverk det är i påsen:



Senare på dagen drog jag, björta och majk till citygross och handlade lite godis inför IFK-Mjällby som tyvärr slutade med förlust för IFK. Då passade vi på att deppa med lite basket som jag såklart INTE vann. Men jag var glad ändå. Sen drog jag hem och nu funderar jag på att slagga.


Hur har alla coolingar haft det idag? =D

Ha det underbart!

//Antemannen@böka

Lördag

Lördag idag då..började dagen med att gå upp klockan 11 för att se fotboll på tv, vad gör man inte för att se världens bästa lag nämlingen manchester united.

Sen så drog vi in till stan en snabbis och gluttade på tv apparter för cam-denta hade bestämmt att köpa sig en ny tv idag, men så blev det inte. Det får helt enkelt vänta.

Sen blev det en pizza (idag igen) men så är det när man är ensam hemma och för lat för att laga egen mat, men så blire nog imorgon :>

Nu på kvällen har jag varit med cam-denta, mollymus och amyplutt, trevligt. Blev att kolla på film och ha det allmänt trevligt!

Hur har eran dag varit? =D



(hoppas såklart att mina trogna fans läser idag igen ;-$)

Adjökens :-D

Fredag

Som jag lovade.. ett blogginlägg.

Sommarlovet har varit lattjo, väldigt lattjo faktiskt. Har gjort många roliga och tokiga saker.

Ikväll så började dagen med att bada med pontus och micke, det var väldigt trevligt. Sen drog vi och åt en god fast ändå rätt torr pizza och efter det frågade jocke ifall vi skulle åka och bada hos ett gäng härliga tjejer i klingsberg. Sure tänkte jag som var rätt blyg i början eftersom man aldrig träffat dem, men den blyga stämnigen försvann rätt snabbt eftersom tjejerna som var där var oerhört trevliga =D

Och ifall ni läser detta tjejer och grabbar så vill jag passa på och tacka för en jäkligt trevlig kväll :-))))




Nu ska jag sova, adjökens :-D

RSS 2.0