Torsdag

Hejsan!


Torsdag idag, vilket brukar betyda fotbollsträning, men på grund av det hemska vädret så blev det inget idag. Rätt skönt fast ändå rätt drygt när man inte har tränat på 2 veckor. Men jag tar nya tag på tisdag då vi kör igång med försäsongen. Ska testa boxning och det kommer med största sannolikhet att vara väldigt jobbigt men det ska bli rätt spännande.

Annars idag har jag varit hemma hos Figge. Har haft det jävligt trevligt som alltid annars. Sen senare så kom Natalie och hennes kompis, men jag pallade inte mer och taggade hem.

Fan känns som om jag har varit med figge hela veckan. Vi har haft det jävligt  trevligt. Har blivit rätt mycket GTA må jag säga. Tack för en soft vecka mannen!

Fan vad lovet har gått fort, känns rent ut sagt förjävligt.. Är så jävla skoltrött så varje dag känns som en jävla plåga. Men snart är det ju pratik och vinterlov, går ju mot ljusare tider.




En sak som fick mig att le lite var Cesc fabregas patetiska uttalande att ifall "Gunners" damlag skulle möta Tottenhams herrlag.

- "De skulle klara sig utmärkt. Jag är säker på att de skulle ta en poäng."

Vi såg ju hur det gick tillslut. Den som skrattar bäst skrattar sist.

Bjuder på en partybild innan jag sätter punkt.

Hörs! / Andreas



Onsdag

Go kväll!

Har igentligen inte så mycket att skriva (som vanligt) skämt åtsido, var hur somhelst med Figge på kvällen, blev att se film och äta lite chips. Var jävligt trevligt faktiskt!


Sen sätter United pricken över i:et och slår West Ham med 2-0 på hemmaplan. Känns skapligt faktiskt.


Aja bjuder även på en låt till alla sötisar! Haré fint så hörs vi snart igen. Ciao




Manchester United - West Ham



Ikväll smäller det!


United tar alltså emo West Ham på Old Trafford. Kommer bli en tuff match men 3 poäng är givet!

Hoppas mest av allt nu att Berbatov inte är med i startelvan. Har absolut inget emot honom men för att spela proffisonell fotboll så måste du springa mer än 2km per match! Visst han gör mål men det är väll allt. Om du frågar mig så är det rätt konstigt att SAF kan tveka på en sådan punkt, klart det finns väll nackdelar då både Tévez och Rooney fungerar som targetplayers. Sen har faktiskt Berbatov ett bättre målsinne än både Rooney och Tévez.

Trolig startelva:

           Van Der Saar
Neville-Vidic-Ferdinand-Evra
Ronaldo-Anderson-Fletcher-Nani
              Rooney-Tévez

Anderson och Fletcher tar plats på innermittfältet då både Scholes och Carrick är borta pga skada. Vet att de kommer fixa det för de är båda mycket duktiga.

Mitt tips blir 2-1 till United. Rooney är glödhet och gör ett och det andra gör antingen Ronaldo eller Fletcher.


Glory Man United!





Onsdag

Hejsan!

Fyfan vad seg dag. Har absolut inte gjort ett smack, mest suttit vid datorn och tagit det lugnt!

Fan har verkligen insett att blogg är rätt soft ändå, bloggade lite i sommras men då blev jag rätt inaktiv. Det började bra men slutade med att ingen läste den och jag tröttnade. Sen tillslut såg man att rätt många i min bekantskapskrets har börjat blogga så jag uppdaterade den :) Kan vara jävligt skönt att få skiva av sig även fast man alltid inte har så mycket vettigt att säga.

Ska kanske dra uppåt mot Figge lite senare, få se vad som händer. Blir väll att ta det lugnt skulle jag tippa.


Snäll som jag är bjuder jag på en låt idag igen!


Tisdag [Update]

Tjena hejsan. Blev helt ändrade planer. Drog ner till råssla och kollade innebandy, träffa några jävla räknyllen osv.. Sen drog jag och ponta hem och till mig och tog det lugnt osvosv.

Var allt för tillfället!



Bjuder på en galen låt!

En jävligt gammal låt men den är så jävla skön!



Tisdag

Goddag!

Fick idén att dra upp till Figge klockan 11 imorse, hade precis käkat klart frukosten och sen bar det iväg till Figge. När jag väl kom dit så lyssnade vi musik, snackade om fredag och lira lite gta! Riktigt soft.

Ska väll eventuellt träffa honom lite senare igen sen! Droppar en update då!


Är även så snäll så jag bjuder på en låt!




hörs!

Måndag

Tjena hejsan. Har äntligen bestämmt mig för att börja blogga igen, så jag har rensat alla gammla inlägg och det kommer så småning om att dyka upp lite nytt skit.

Idag har jag bara tagit det lugnt på dan och senare på kvällen åkte jag in till PJ som fyllde 18 år. Grattis killen!


Aja allt sålänge. Kommer väll möjligtvis att updatera imorgon ifall jag har något vettigt att skriva =D hörs hej

RSS 2.0